وقتی \ظریف\ و \رایس\ همدانشگاهی بودند!
«مرد ایران ؛ روی خط» به روایت هفتهنامه TIME
- هفتهنامه TIME، چاپ نیویورک، در شماره این هفته خود درباره محمد جواد ظریف نوشت: «منتقدان میگویند ظریف با این مذاکرات دارد صرفاً وقت میخرد تا تهران بتواند به فعالیتهایش ادامه دهد و سلاح اتمی را تولید کند. وندی شرمن، معاون وزیر امور خارجه آمریکا و مذاکره کننده اصلی آمریکا در ژنو، روز 3 اکتبر به یک کمیته در مجلس سنای آمریکا گفت "ما می دانیم که فریبکاری، بخشی از ژن (ایرانی) است."»
به گزارش "دیدبان خیبر"، رابین رایت، در ادامه نوشتهاش با ذکر خاطره ای از وزیر فعلی امور خارجه، عنوان می دارد: «در سال 2007 که محمدجواد ظریف سازمان ملل را ترک میکرد، از او پرسیدم به عنوان سفیر ایران در پنج سال گذشته چه دستاوردی داشت؟ او آهی کشید و گفت: "نه چندان" و ادامه داد "یک آرمانگرا که در زندگی دیپلماتیکش امتیازات یکطرفه داده و هیچ دستاوردی نداشته. این چیزی است که در ایران درباره من میگویند." او با افسردگی به کشورش برگشت، خودش را در محیط دانشگاهی محو کرد و عهد کرد که به دیپلماسی برنگردد.»
هفته نامه TIME در جای دیگری از این مطلب که با عنوان "مرد ایران؛ روی خط" انتشار یافته، اضافه می کند: «اما ظریف در واشنگتن هم طرفدارانی دست و پا کرده است. دایان فاینستاین، دبیر کمیته اطلاعات مجلس سنا میگوید: "او اهل بازی نیست." او ضمناً مورد ستایش سیاستمداران دموکراتی چون جو بایدن و جمهوریخواهانی چون چاک هیگل در زمان نمایندگیشان در مجلس سنا قرار گرفته است. همچنین مدرک دکترای خود در دانشگاه دنور را زیر نظر همان اساتیدی کامل کرده که به کاندولیزا رایس تدریس کرده بودند.»