سفارش تبلیغ
صبا ویژن

توافق فراکسیون رهروان و اصولگرایان برای عدم رای اعتماد به 5 وزیر

92/05/24 - 14:10
شماره: 13920524000437

عضو هیئت رئیسه فراکسیون اصولگرایان مجلس، گفت:‌ رایزنی‌های صورت گرفته در مجلس نشان می دهد که پنج وزیر پیشنهادی از مجلس رای اعتماد نمی گیرند و در این زمینه 2 فراکسیون مهم مجلس یعنی فراکسیون اصولگرایان و فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت اتفاق نظر دارند.

خبرگزاری فارس: توافق فراکسیون رهروان و اصولگرایان برای عدم رای اعتماد به 5 وزیر

 

حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده مردم شاهین‌دشت، میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، گفت: رایزنی‌های صورت گرفته مابین نمایندگان و نتایج حاصل از این رایزنی‌ها از این مسئله حکایت دارد که پنج نفر از وزرای پیشنهادی دولت نتوانند رای اعتماد مجلس را به دست آورند.

وی افزود: بر این اساس محمدعلی نجفی وزیر پیشنهادی برای (وزارت آموزش و پرورش)، عباس آخوندی وزیر پیشنهادی برای (وزارت راه و شهرسازی)، میلی‌منفرد وزیر پیشنهادی برای (علوم، تحقیقات و فناوری)، بیژن زنگنه وزیر پیشنهادی برای (وزارت نفت) و سلطانی‌فر وزیری پیشنهادی برای وزارت ورزش و جوانان با عدم استقبال نمایندگان مواجه شده و نخواهند توانست از مجلس رای اعتماد بگیرند. 

عضو کمیسیون بودجه، برنامه و محاسبات مجلس اظهار داشت: برآوردها حاصل از این مسئله حکایت دارد تا دو فراکسیون اصولگرای مجلس (اصولگرایان و اصولگرایان رهروان ولایت) در عدم رای اعتماد به این وزرا اتفاق نظر دارند و نکته قابل توجه دیگر در این راستا این است که موضوع رای اعتماد به وزرا موجب همگرایی بیشتر دو فراکسیون در خصوص مسائل مختلف با یکدیگر شده است.

انتهای پیام/


جزئیات روزی که میلی منفرد در تحصن اعتراضی شرکت کرد

92/05/24 - 13:01
شماره: 13920524000364

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به جزئیات تحصن اعتراضی مسجد دانشگاه تهران، ادعای میلی‌منفرد وزیر پیشنهادی علوم مبنی بر حضور فرهاد رهبر رئیس دانشگاه تهران در تحصن این دانشگاه را تکذیب کرد.

خبرگزاری فارس: جزئیات روزی که میلی منفرد در تحصن اعتراضی شرکت کرد

 

مرتضی سمنون مهدوی عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، با رد ادعای میلی‌منفرد وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری مبنی بر حضور فرهاد رهبر در تحصن دانشگاه تهران، گفت: تحصن اساتید در مسجد دانشگاه تهران در سال 88 به منظور اعتراض به تعرض افراد به کوی دانشگاه بود که اساتید اصلاح‌طلب و برخی چهره‌های دوم خردادی نیز با این بهانه ولی در اصل در اعتراض به نتیجه انتخابات در مسجد این دانشگاه گرد هم آمده بودند.

وی افزود: در آن زمان جریان تعرض به کوی دانشگاه به عنوان بهانه حضور این افراد مطرح شد. ولی هدف تحصن، اعتراض نتیجه انتخابات سال 88 بود.

سمنون‌مهدوی ادامه داد: این جریان 2 روزه بود، در روز دوم تعدادی از اساتید در مسجد دانشگاه تهران جمع شدند، تعداد اساتید اصلاح‌طلب و چهره‌های دوم خردادی بسیار زیاد بود به طوری که اساتید بسیجی مجبور به ترک مسجد شدند و در حیات دانشگاه شعارهایی را برای روشنگری دانشجویان سر دادند.

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی اضافه کرد: حتی تعدادی از اساتید مستقل نیز در مسجد حضور یافتند ولی زمانی که متوجه شدند حضور اساتید اصلاح‌طلب به دلیل جریان حزبی و اعتراض به انتخابات است و تعرض به کوی دانشگاه را بهانه کرده‌اند از مسجد خارج شدند.

وی با اشاره به حضور میلی‌منفرد در این تحصن، گفت:‌ فرهاد رهبر در روز دوم در آنجا حضور نداشت ولی روز اول به دلیل گرفتن تریبون از فتنه‌گران همراه با اساتید بسیجی در مسجد حضور یافت.

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی، گفت:‌ فرهاد رهبر رئیس دانشگاه تهران برای کنترل شرایط در مسجد حضور یافت و هدف وی حضور در جمع فتنه‌گران نبود.

انتهای پیام/


توضیحات کدخدایی درباره اظهارات وزیر پیشنهادی اطلاعات

92/05/24 - 13:43
شماره: 13920524000534

معاون اجرائی و امور انتخابات شورای نگهبان طی نامه‌ای به رئیس مجلس شورای اسلامی درباره اظهارات وزیر پیشنهادی اطلاعات توضیحاتی ارائه داد.

خبرگزاری فارس: توضیحات کدخدایی درباره اظهارات وزیر پیشنهادی اطلاعات

 

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس عباسعلی کدخدایی معاون اجرائی و امور انتخابات شورای نگهبان طی نامه‌ای به رئیس مجلس شورای اسلامی درباره اظهارات وزیر پیشنهادی اطلاعات توضیحاتی ارائه داد.

متن این نامه به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر لاریجانی

رئیس محترم مجلس شورای اسلامی

سلام علیکم

با احترام نظر به مطالب مطروحه در دفاعیات احدی از وزرای پیشنهادی دولت یازدهم در جلسه مورخ 92/5/22 مجلس شورای اسلامی، خواهشمند است دستور فرمائید توضیحات ذیل در جلسه علنی بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت یازدهم قرائت گردد:

« با توجه به طرح مطالبی در خصوص صلاحیت جناب آقای سید محمود علوی وزیر محترم پیشنهادی اطلاعات توسط ایشان در جلسه مورخ 92/5/22 مجلس شورای اسلامی، به اطلاع نمایندگان محترم می رساند که روند بررسی صلاحیت نامزدهای مجلس شورای اسلامی، طی فرایندی قانونی در شورای نگهبان انجام می پذیرد و مورد مذکور نیز در آن زمان دقیقاً بر اساس ضوابط مربوطه بررسی و اعلام نظر گردیده است و اسناد و مدارک و صورتجلساتی که به امضاء اعضای محترم شورای نگهبان رسیده است در این نهاد موجود می‌باشد.»

انتهای پیام/


بازگشت به دوره اصلاحات آمریکایی ضد معنای اعتدال است/ زینت کابینه

92/05/24 - 11:48
شماره: 13920524000326
کریمی قدوسی در مخالفت با وزیر پیشنهادی ارشاد:
بازگشت به دوره اصلاحات آمریکایی ضد معنای اعتدال است/ زینت کابینه خاتمی در حال حاضر کجاست؟

نماینده مخالف وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اینکه بازگشت به دوره اصلاحات آمریکایی و کارگزاران ضد معنای اعتدال است، گفت: وزارت ارشاد یک قرارگاه بزرگ فرهنگی است که در زمان صلح و جنگ باید از حقوق،دین و رأی ملت دفاع کند.

خبرگزاری فارس: بازگشت به دوره اصلاحات آمریکایی ضد معنای اعتدال است/ زینت کابینه خاتمی در حال حاضر کجاست؟

 

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارسف جواد کریمی قدوسی نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز (پنج‌شنبه پارلمان) در سخنانی بعنوان مخالف علی جنتی وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی، اظهارداشت:آنچه می‌خواهم بگویم دغدغه‌های نظام است، یادآوری عبرت ها و تاکید بر درس‌هاست.

وی افزود: علیرغم تاکیدات امام خمینی (ره) پس از جنگ تحمیلی ، عده‌ای دولت تشکیل دادند تا خدمت کنند اما حزب کارگزاران و حزب مشارکت درست کردند، کانون‌های قدرت و ثروت بوجود آوردند و همین موارد شد فتنه 88، امام آن زمان هشدار را داده بودند و این زمان را دیده بودند اما توجهی نشد.

نماینده مشهد در مجلس در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: امام در وصیت‌نامه شان درباره فضاهای فرهنگی نکاتی را فرموده‌اند، باید بدانیم وزارت ارشاد یک قرارگاه بزرگ فرهنگی است که در زمان صلح، جنگ، تهدید و شبیخون باید از حقوق، دین و رای ملت دفاع کند.

وی با تاکید بر اینکه بازگشت به دوره اصلاحات آمریکایی و دوره کارگزاران ضد معنای اعتدال است، گفت: یکی از برجسته ترین جاسوس‌های آمریکایی برای براندازی نظام جمهوری اسلامی می‌گوید: «ما باید از طرفداران دموکراسی در ایران بخواهیم رژیم کنونی را سرنگون کنند چون این رژیم منافع آمریکا را تهدید می‌کند».

کریمی قدوسی در ادامه سخنانش خاطرنشان کرد: استفاده از اهرم‌های فرهنگی، مهمترین وسیله‌ای است که آمریکا در مقابله با رژیم ایران در دست دارد، طرح جامع استراتژیک در مورد ایران تلاش خواهد کرد بین مردم ایران و رژیم فاصله ایجاد کند، فکر می‌کنم یک جریان لیبرالیسم قوی وجود دارد که می‌خواهد اسلام در صحنه نباشد، جریانی که می خواهد روحانیت منزوی شود، جریانی که ولایت فقیه را قبول ندارد.

نماینده مشهد در مجلس در ادامه سخنانش با بیان اینکه در برنامه‌های جنتی موضوع تهاجم فرهنگی به طور پر رنگ مطرح نشده است، تصریح کرد: باید خیلی قوی‌تر به این مسائل پرداخته می‌شد، آقای جنتی! شما به کدام وزارتخانه می‌خواهید بروید؟ در گذشته چه فجایعی در این وزارتخانه اتفاق افتاده است؟ چه فیلم‌هایی آنجا ساخته شده و اجازه نمایش گرفت؟ چه کتابهایی مجوز انتشار دریافت کردند؟ وزیر ارشاد آن دوره که آقای خاتمی او را زینت کابینه می‌نامید، امروز کجاست؟ با بی‌بی‌سی و دولت بریتانیا چه می کند، با عربستان سعودی چه می‌کند؟به برخی ها هشدار می‌دهد که مراقب باشید از الگوی انقلاب اسلامی ایران کسی استفاده نکند، آقای مهاجرانی در داخل ایران چه کردند؟ شما می‌خواهید مسئولیت وزارتخانه‌ای را بر عهده بگیرید که از چنین سابقه‌ای آسیب‌دیده است، حواستان را جمع کنید!

نماینده مشهد و کلات در مجلس بر همین اساس یادآور شد: وزیر دیگری در دوره سازندگی وزیر ارشاد بود، او طی دوره‌ای هم رئیس جمهور شد، در پایان دوره ریاست جمهوری‌اش در سال 1384 به کالج علمی برلین دعوت می‌شود، در آنجا سخنانی مطرح می‌کند مبنی بر اینکه اسلام را به گونه‌ای ببینیم که با دموکراسی سازگار باشد، اگر نمی‌توانست آزادی را قبول کند هم به امر دموکراسی کمک می‌کند و هم خود دین تلطیف می‌شود، اگر دین می‌خواهد بماند باید حداقل به مقدمات حقوق بشر چند دهد؟ بارها گفته‌ام در زمان غیبت معصوم، چه کسی گفته که ما رسالت مسلمان کردن مردم جهان را بر عهده داریم.

کریمی قدوسی تاکید کرد که یکی از وزارتخانه‌هایی که همیشه مورد طمع دشمنان بوده، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بوده است.

انتهای پیام/