سفارش تبلیغ
صبا ویژن

* ناوشکن «دماوند» در مرحله نصب تجهیزات تخصصی

 

92/05/29 - 10:08
شماره: 13920526000599
وی در ادامه سخنانش با تاکید بر اینکه ساخت یک شناور طی چند مرحله صورت می‌گیرد، اظهار داشت: یک مرحله قسمت‌های سخت بدنه است که به آن کاسه و روسازه می‌‌گویند که «دماوند» آن را پشت سر گذاشته است، مرحله بعد بحث نصب تجهیزات است که این ناوشکن این مرحله را هم پشت‌سر گذاشته و به آب‌اندازی شده است.

جانشین فرمانده نیروی دریایی ارتش افزود: مرحله بعد، نصب تجهیزات تخصصی و ظریف‌تر است که در حال انجام است و مراحل بعدی آزمایشات و تست‌های مختلف است که باید انجام شود.

بیغم افزود: البته در همین حال، پرسنل این ناوشکن نیز در حال آموزش‌های لازم هستند و آزمایش برخی دستگاه‌های مختلف در حال انجام است که بعد از این مراحل، ناوشکن به یگان دریایی الحاق خواهد شد که افزایش توان رزمی را در پی دارد و زمان دقیق آن را وزارت دفاع اعلام خواهد کرد.


* حضور در قطب جنوب در برنامه جمهوری اسلامی ایران است

 

92/05/29 - 10:08
شماره: 13920526000599
جانشین فرمانده نیروی دریایی ارتش درخصوص اینکه ایران از ظرفیت قطب جنوب اسفاده چه استفاده‌ای می‌کند، گفت: محدودیت در منابع جهانی وجود دارد و بشر همیشه دنبال منابع بیشتر و جدیدی است که بتواند جایگزین شود مثلا الان وابستگی شدیدی به نفت و منابع زیرزمینی وجود دارد و این کافی نیست و ما به انرژی هسته‌ای برای تولید برق و انرژی روی آورده‌ایم.

وی افزود: بنابراین انسان همواره به دنبال نقاط بهتر و منافع بیشتر است. یک سری مزایا و منافعی در قطب‌های شمال و جنوب دنیا وجود دارد و خیلی از کشورهایی که توانمندی دارند به آنجا رفته‌اند و اکتشافاتی انجام داده‌اند که ممکن است در آینده به دردشان بخورد.


* ایجاد پایگاه در قطب جنوب

 

92/05/29 - 10:08
شماره: 13920526000599
امیر بیغم خاطرنشان کرد: با این حال با توجه به اینکه جمهوری اسلامی ایران یک مسیر بلامانع به قطب جنوب از طریق سواحل مکران دارد و منافعی نیز در آن جا وجود دارد، نیاز است که در ابتدا در آنجا حضور داشته باشیم و بعد احتمالا آن طور که در برنامه‌های موسسه اقیانوس‌شناسی آمده، بحث ایجاد یک پایگاه در قطب جنوب در دستور کار است که البته کار بسیار مشکلی است.

وی ادامه داد: این موسسه این کار را شروع کرده است و به فکر تهیه نیازمندی‌های آن از جمله ساخت شناور است که در صنایع دفاع در حال ساخت است و همین طور تجهیزات دیگر و آموزش‌هایی که باید ببینند و در مرحله بعد هم رفت و آمدهایی که باید شروع شود.

جانشین فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: این در برنامه جمهوری اسلامی ایران است که در آبهای قطب جنوب هم حضور پیدا کند و ممکن است در مرحله اول این کار را با همکاری کشورهایی که قبلا در آنجا حضور داشته‌اند در قالب همکاری و در مراحل بعدی به صورت مستقل صورت دهد.

امیر بیغم تصریح کرد: این اقدام فعلا با استفاده از امکانات نیروی دریایی شروع شده که گام اول، آوردن فرهنگ دریایی و گشت‌های تحقیقاتی در موسسه اقیانوس‌شناسی است و به مرور باید قدم‌های بعدی برداشته شود. مرحله بعدی گشت‌های اقیانوس‌شناسی نیز طی چند روز آینده آغاز می‌شود و حتما مراحل بعدی با ساخت شناورهای خود موسسه انجام خواهد شد.


* نقش هواناوها در شکار زیرسطحیها

92/05/29 - 10:08
شماره: 13920526000599

 

وی با بیان اینکه از دیرباز اسکادران هواناوها را در نداجا داشته‌ایم، گفت: ایران از سی و اندی سال پیش بزرگترین اسکادران هواناوی در منطقه را دارد و امروز هم به همین گونه است. در دفاع مقدس شاهد فعالیت چشم‌گیر هواناوها حتی در جبهه‌های نیمه‌زمینی و بحث پشتیبانی از آبادان در زمان محاصره، بودیم.

وی با اشاره به اینکه امروز تهدیدات به دریاهای آزاد و دوردست کشیده شده است، تصریح کرد: در همین راستا ما هم هواناوها را علاوه بر اینکه از نظر کلی و سیستم تحرک ارتقا دادیم، آنها را به موشک‌های مناسب هم مجهز کردیم و در رزمایش‌های قبلی بحث شلیک موشک‌های دوربرد از روی هواناوها را شاهد بودیم.

جانشین فرمانده نیروی دریایی ارتش تاکید کرد: هواناو وسیله‌ای است که با سرعت بسیار زیاد حرکت می‌کند و در هر نقطه از ساحل می‌تواند پنهان شود و هیچ محدودیتی ندارد و در کوتاه‌ترین زمان می‌تواند در عمق حرکت کرده و از سلاح خود استفاده کند این یک برتری بسیار خوب در دریا است و هر موشکی روی آن قرار گیرد با حرکت سریع رو به جلو، برد آن افزایش می‌یابد ضمن اینکه با سرعت زیاد می‌تواند از بسیاری خطرات، به موقع دور شود و البته در برنامه داریم همه هواناوهایمان که در بحث رزمی فعالیت می‌کنند را به تکنولوژی موشک‌های دوربرد تجهیز کنیم.

 


* رادارهای جدید نیروی دریایی در راه است

92/05/29 - 10:08
شماره: 13920526000599

 

امیر بیغم با بیان اینکه رادار یکی از ابزارهای مورد نیاز هر شناوری در دریا است، اظهار داشت: در بحث نظامی، رادارها گروه‌های مختلفی به خود می‌‌گیرند و یک رادار تجاری با برد 70-60 کیلومتر اصلا در حوزه نظامی جایی ندارد. حتی در کنار آن در بحث توانایی در شناسایی اهداف دشمن، با برنامه ی «هر چقدر دورتر بهتر کار» می‌کنیم.

وی گفت: بنابراین رادارها در نسل‌های نو، شکل‌های جدیدی به خود می‌گیرند و اینطور نیست که راداری با تکنولوژی امواج راداری UHF با برد کم مطرح باشد، امروز از رادار در بحث استفاده از امواج‌های مختلف برد بلند مثل HF و فرکانس‌های دیگر استفاده می‌شود که برد رادارها را به مراتب افزایش می‌دهد و در بخش نظامی اثربخش می‌کند.

جانشین فرمانده نیروی دریایی ارتش اظهار داشت: در حوزه رادارها یک سری تکنولوژی‌های جدیدی است که هم در نیروی دریایی و هم صنایع مختلف برروی آن کار شده و به نتیجه هم رسیده و در آینده حتما رونمایی می‌شود که امروز وجود دارد و از آنها استفاده می‌کنند.

امیر بیغم همچنین اعلام کرد که از رادارهای آرایه فازی و پیشرفته در قسمت‌های مختلف استفاده می‌شود.